16 Ocak 2009 Cuma

buraya ne yazayım bilemedim!?

eveettt! sonunda ben de okulda sabahlayabildim ve yaşadıklarımı paylaşmalıyım diye düşünüyorum hemen.
-öncelikle, 73 kişileri gördük, feci ortam var gibilerinden yazılara kanıp BPS kod adlı dersin finaline çalışmak ve proje yapmak amacı ile okula hazırlıklı gittim, lakin okulda o gün toplasan 20 kişi var ya da yoktu...neyse dedim daha iyi çalışılır, fakat "geyikçi" arkadaşlara tavsiye: maket yapmak haricinde okulda bişeye çalışılmıyo birader...varsa yoksa geyik anasını satayım.
-koridorlar çok karanlık tamı tamına 2 kere "ebemi tersten gördüm" korkudan diye belirteyim, hele ki bir tanesinde önümüze güvenlikçi dayı çıktı ve resmen altıma sıçızladım! intikamım fena olacak diye belirteyim burdan.
-sabaha karşı çatıya çıkan 1. sınıf veletler gördüm! çok özendim lan..ne güzel millet sevdiceğini almış çatı da güneşin doğuşunu izliyor! ah çekip birr sigara yaktım (terasta yaktım yanlış olmasın!)

maket yapmak amacı ile tahminlerimce cumartesi gecesi tekrar okulda olacağım...ama rötar söz konusu olabilir..."kim la bu dalllama?" diye düşünenler ve makette yardımcı olmak isteyenler için 3400 ün karşısındaki sınıflarda bulunuyor olacağım...fıstık atmak, sırtıma binmeye çalışmak falan yasaktır...red bull getirenleri öperim!

1 yorum: