12 Ocak 2009 Pazartesi

Tapir 6

Sabahlama sirasinda yapilmamasi gerekenler-

1-Kahve tanesi cignemek sizi uykudan ali koymaz, sadece vucudun kafein arsizi olmasini saglar ve henuz damardan kafein enjekte sistemi bulunmadi. lutfen. nescafenin sahibi, essek kadar adam, kahvesinin dustugu haller icin agliyor.

2-'biraz kestireyim hafiz 2 saat sonra kalkar calisirim- demeyin, DE-ME-YIN. yapilan arastirmalar ve arkeolojik buluntularn neticesinde anlasilmistir ki, en son Pamuk Prenses `Ofhhh ulan ac karna elma yedik nasi uyku yapti biliyo musun, du surada 2 saat kivrilayim yarin sabah kalkar -tralala-la-la- dye ormanda gezmeye devam ederim demis ve akabinde prens gelene kadar tossur tossur uyumustur. Unutmayin, sizi opmek icin gelecek kisi de prens degil, proje hocasi tarafindan transkripte itina ile ilistirilmis bir adet FF olacaktir.

3- dusulen en sik hatalardan biri de, `olm yan projede hoca istememis o paftayi, yapmasak da olur` demektir. kutahyada yapilan deney, bu konu hakkinda asagidaki gercege isik tutmustur:

bir grup ogrenci, kendi aralarinda a, b ve c olarak proje grubu olusturmuslardir. ilk haftalarda, her gruptaki ogrenci ortak olarak sermis, fakat ilerleyen haftalarda ise, a grubu `b grubunda hoca o paftayi istememis ki` diyerek 01 isimli paftayi elemis, b grubundaki ogrenciler, `c grubunda hoca 01 nolu paftayi istememis ki` diyerek 01 nolu paftayi elemis, c grubundaki ogrenciler de a grubunun 01 nolu paftayi yapmadigini gorunce `demek ki hoac 01 nolu paftayi istememis` diyerek 01 nolu paftayi elemislerdir, bu problemde halen ilk kimin paftayi kararlilikla eledigi bilinmemektedir, 01 nolu pafta, hemen hemen, uc grup tarafindan da ayni anda elenmistir, deneyin en can alici kismi ise, aslinda bu 3grubun hic birine de hoca atanmamis olmasidir..

sonuc itibari ile, her pafta projede teslim edilecektir, lutfen sabahlarken bunun bilincinde olup sabahlayiniz.

4- asla ve asla sabahladiginiz icin insanlarin size;
ilgi,
sevgi,
takdir,
yavsama,
maddi kazanc,
manevi ovunc
verecegini dusunmeyiniz,
Yine yapilan arastirmalarda gorulmektedir ki, yurdum ogrencilerinin %92 si, `hoca dun sabahladik yaaa` derken kaynagi hala cozumlenmemeis bir gurur duymakta ve yukarida sayilan maddelerden birini veya bir kacini elde edecegini dusunmektedir.

sabahlamadan gercekte elde edilen seyler ise:

-daginik sac - (merve saclarin dagilmis yaaa ne bu hal- bir ovunc kaynagi olmamali, sevkat gosterisi de degildir, bildiginiz saclarinzi dagilmistir ve tipsizsinizdir)

-alti cokmus gozler - (1996 dan beri alti mor gozlern karizmasi kalmamistir, en son galata koprusu yanmadan once goruldu o tipler)

-mallamis bir beyin - kantine 50 ytl verip ustunu almayi unutmak ne kadar bohem ve bosvermis yasadiginizi gostermez, cunku ayni arkadaslarinzidan 2 hafta sonra `ehehe hafiz 20 ytl atesleyebilecen mi ya durumum yok` diyecek olan da sizsiniz, kimi kandiriyorsunuz?

tum bu maddeler isiginda, iyi sabahlamalar dileriz. her an yonetmelikten yeni maddelere hazirlikli olunuz

1 yorum:

  1. Çok faideli bir eser, muazzam. Edebiyatçılar da sabahlar lakin sonucunda proje bile yapamazlar..

    YanıtlaSil